• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь ЗДО №2 «Берегиня» у восьмому черговому уроці на платформі ZOOM Національного проєкту «Цікава фізкультура-2.0 Перезавантаження»

Участь ЗДО №2 «Берегиня» у восьмому черговому уроці на платформі ZOOM Національного проєкту «Цікава фізкультура-2.0 Перезавантаження»

2024-04-19

Спорт для всіх – SportBuk.com

Рухливі ігри виявляють різнобічний вплив на фізичний розвиток і оздоровлення дітей. Правильно організовані рухливі ігри цілюще впливають на ріст, розвиток і зміцнення опорно-рухливого апарату, сприяють формуванню правильної постави у дошкільників.

Тож, з метою задоволення потреб організму дітей в русі, сприяння збагаченню їх рухового досвіду, 19 квітня 2024 року відбувся восьмий черговий урок на платформі ZOOM з паралельною трансляцією на YouTube каналі «Спорт заради розвитку», до якого доєдналися і педагоги нашого закладу Воронюк О.М., Кричевська О.О., інструктор з фізичного виховання Жабська К.М. зі своїми вихованцями середнього дошкільного віку групи № 5 «Горобинка».

Дошкільники мали можливість перевтілитися у справжніх піратів, які подорожували на «Острів скарбів». На початку заняття пірати промовили присягу, виконали зарядку для зміцнення організму і вирушили в подорож на кораблі. Розглядаючи карту з певними маршрутами, пірати відгадували загадки та вирішували певні завдання. Висадившись на одному з островів, пірати виконали танцювальну руханку з Пандою, вправу «Джунглі» з мотузками, інтерактивну праву «Мавпа, слон, крокодил» для активізації роботи дітей, вправи «Кольорові перлини» з кольоровими закрутками від пластикових пляшечок, «Ловля риби», естафети «Чистимо палубу», «Острів Сомалійських піратів». В сухому басейні погралися в гру «Пірацькі скарби», відшукуючи скриню з монетами (шоколадними), які діти отримали в нагороду.

Сюжетне заняття з фізкультури з різноманітними рухами та ігровими діями дітей спрямовані на пізнання довкілля, збереження, зміцнення й відновлення фізичного, психічного і духовного здоров’я дітей, забезпечення їхнього своєчасного та повноцінного, гармонійного фізичного розвитку.

/Files/images/2023_rk/prokt_fzkultura/grupa_5/DSC_0786.JPG/Files/images/2023_rk/prokt_fzkultura/grupa_5/DSC_0805.JPG/Files/images/2023_rk/prokt_fzkultura/grupa_5/DSC_0813.JPG/Files/images/2023_rk/prokt_fzkultura/grupa_5/DSC_0818.JPG/Files/images/2023_rk/prokt_fzkultura/grupa_5/DSC_0841.JPG/Files/images/2023_rk/prokt_fzkultura/grupa_5/DSC_0825.JPG/Files/images/2023_rk/prokt_fzkultura/grupa_5/DSC_0833.JPG/Files/images/2023_rk/prokt_fzkultura/grupa_5/DSC_0862.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 0

Коментарi