• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у флешмобі до Міжнародного дня спорту на благо розвитку й миру та Всесвітнього дня здоров’я

Участь у флешмобі до Міжнародного дня спорту на благо розвитку й миру та Всесвітнього дня здоров’я

2024-04-05

Флешмоб«White card» до Міжнародного дня спорту на благо розвитку і миру та Всесвітнього дня здоров’я

6 квітня у світі відзначають Міжнародний день спорту на благо розвитку і миру, а 7 квітня – Всесвітній день здоров’я.

Наша Перемога і мир – це основне, що потрібно нам всім сьогодні. Спорт не може бути поза політикою! Спорт має силу змінити світ для того, щоб сприяти об’єднанню людей навколо миру, дружби та розвитку. Сьогодні українські спортсмени змушені захищати незалежність держави у рядах Збройних сил України, вступати у ряди волонтерів заради Перемоги й заради того, щоб український стяг майорів як у всіх регіонах нашої держави, так і на міжнародних аренах!

5 квітня Українська федерація «Спорт заради розвитку» провів флешмоб «White card» за підтримки Комунального закладу вищої освіти «Вінницька академія безперервної освіти» за сприяння Представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та взаємодії з закладами-партнерами.

Багато закладів освіти України об’єднались у масштабному флешмобі, мета якого – в цей день ще раз нагадати світові про свою громадянську позицію щодо повномасштабного і цинічного вторгнення російської федерації в Україну, підтримати ЗСУ та висловити свою думку щодо блокування участі російських та білоруських спортсменів у міжнародних спортивних змаганнях і літніх Олімпійських іграх 2024 в Парижі. Його слоган – «Ми хочемо займатися спортом у мирній країні!».

Не виключенням став і наш заклад дошкільної освіти №2 «Берегиня», який долучився до флешмобу з метою єднання з міжнародною спільнотою та всією Україною, усвідомлюючи унікальну здатність спорту згуртовувати людей навколо ідей миру, дружби й розвитку. Старші вихованці групи № 4 «Барвінок» з вихователем Купрій Л.М. та інструктором з фізичного виховання Жабською К.М. стали активними учасниками цього заходу, підтверджуючи, що здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність є запорукою нашого загального процвітання й добробут.

Всі учасники флешмобу були нагороджені відзнаками про участь у заході.

/Files/images/2023_rk/prokt_fzkultura/fleshmob/DSC_0644.JPG/Files/images/2023_rk/prokt_fzkultura/fleshmob/DSC_0648.JPG/Files/images/2023_rk/prokt_fzkultura/fleshmob/DSC_0650.JPG/Files/images/2023_rk/prokt_fzkultura/fleshmob/DSC_0665.JPG/Files/images/2023_rk/prokt_fzkultura/fleshmob/DSC_0663.JPG/Files/images/2023_rk/prokt_fzkultura/fleshmob/DSC_0671.JPG/Files/images/2023_rk/prokt_fzkultura/fleshmob/DSC_0756.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 54

Коментарi