• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Школа перспективного педагогічного досвіду для спільноти вихователів груп раннього віку ЗДО БМТГз проблеми «Використання гудзикотерапії у роботі з дітьми раннього віку»

Школа перспективного педагогічного досвіду для спільноти вихователів груп раннього віку ЗДО БМТГз проблеми «Використання гудзикотерапії у роботі з дітьми раннього віку»

2024-03-28

Гудзикотерапія - Комунальна установа "Інклюзивно-ресурсний ...

Освітні виклики сучасності спонукають педагогів постійно нав­чатися нового та поповнювати свої методичні скарбнички відповідними цікавинками для роботи з малюками.

Своїми напрацюваннями щодо використання ґудзикотерапії з дітьми раннього віку поділилася вихователь Білоцерківського ЗДО №2 «Берегиня» Михайлюк С.В. під час проведення Школи перспективного педагогічного досвіду для спільноти вихователів груп раннього віку закладів дошкільної освіти Білоцерківської міської територіальної громади

з проблеми «Використання гудзикотерапії у роботі з дітьми раннього віку», що проходила 28 березня 2024 року на базі ЗДО №2 «Берегиня».

Вихователь презентувала досвід роботи щодо використання гудзикотерапії у роботі зі своїми маленькими вихованцями. Адже, гудзики є багатогранним і цікавим матеріалом, що захоплює дітей, спонукає до активної участі у продуктивній діяльності, а гра з ними позитивно впливає на їх емоційний стан, створює додаткові можливості для корекції тактильної чутливості дитини. Різноманітні дії руками, пальчикові ігри стимулюють процес мовного та розумового розвитку дитини, а також у них покращується увага, пам’ять, оптико-просторове сприйняття.

Учасники заходу мали можливість переглянути відео міні занять з використанням гудзикотерапії з дітьми раннього віку, які проводила Михайлюк С.В. зі своїми вихованцями; відвідати виставку авторських дидактичних ігор з використанням ґудзиків та зануритися у ресурсовідновлювальну арт-терапевтичну вправу з ґудзиками «Відтвори настрій», яку провела вихователь-методист закладу Петровська Н.А.

Підбила підсумок роботи проведеної Школи перспективного педагогічного досвіду та надала рекомендації вихователь-методист Білоцерківського ЗДО № 7 Гнатенко Л.О., яка є керівником спільноти вихователів раннього віку ЗДО БМТГ.

/Files/images/2023_rk/zanyattya_grov/DSC_0597.JPG/Files/images/2023_rk/zanyattya_grov/DSC_0605.JPG/Files/images/2023_rk/zanyattya_grov/DSC_0596.JPG/Files/images/2023_rk/zanyattya_grov/DSC_0603.JPG/Files/images/2023_rk/zanyattya_grov/DSC_0609.JPG/Files/images/2023_rk/zanyattya_grov/DSC_0582.JPG/Files/images/2023_rk/zanyattya_grov/DSC_0583.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 13

Коментарi