• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Ювенальна поліція в гостях у дошкільників

Ювенальна поліція в гостях у дошкільників

2023-08-08

Дотримуйтесь правил дорожнього руху! - Білозерська селищна рада

Поліціянти – це молоді, енергійні люди, які готові в будь-який момент прийти на допомогу. Для малечі вони є справжніми суперменами, на яких вони неодмінно хочуть бути схожими, а в майбутньому – стати поліціянтами.

З метою запобігання та попередження дорожньо-транспортного травматизму до закладу дошкільної освіти №2 «Берегиня», за запрошенням адміністрації, завітали співробітники ювенальної превенції Білоцерківського РУП ГУНП в Київській області.

Поліціянтки Покропивна Анжела Олександрівна, Толяровська Ірина Станіславівна, Василенко Інна Миколаївна, Василенко Ганна Адріївна, Смазнова Катерина Євгеніївна вразили педагогів та дітей вмінням спілкуватись з малечею, доступністю розповідей про складні речі.

Під час зустрічі гості познайомили дітей з функціями роботи поліції: правилами дорожнього руху, безпечну поведінку на вулицях міста та в транспорті, про те, який приклад надають дорослі своїм дітям дотримуючись цих правил або порушуючи їх.

Правоохоронці в ігровій формі разом з малечею вивчали кольори світлофора та дорожні знаки. Також дітям розповіли про вимоги щодо їх перевезення у салоні автомобіля або на додатковому кріслі велосипеда, роз’яснили як правильно переходити проїжджу частину, в яких місцях заборонено кататися на велосипеді та як поводити себе у громадському транспорті.

Діти були захоплені знайомством з людьми такої мужньої професії та отримали позитивні емоції від зустрічі зі співробітниками поліції, збагативши свої знання правилами безпечної поведінки.

Колектив ЗДО №2 «Берегиня» і батьки вдячні поліціянтам за незабутню зустріч та за їхню любов і увагу до дітей.

Здоров’я, щастя і миру Вам, дорогі охоронці нашого безпечного життя!

/Files/images/2023_rk/poltsya/DSC_1440.JPG/Files/images/2023_rk/poltsya/DSC_1442.JPG/Files/images/2023_rk/poltsya/DSC_1444.JPG/Files/images/2023_rk/poltsya/DSC_1445.JPG/Files/images/2023_rk/poltsya/DSC_1448.JPG/Files/images/2023_rk/poltsya/DSC_1450.JPG/Files/images/2023_rk/poltsya/DSC_1453.JPG/Files/images/2023_rk/poltsya/DSC_1456.JPG/Files/images/2023_rk/poltsya/DSC_1465.JPG/Files/images/2023_rk/poltsya/DSC_1471.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 90

Коментарi