• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Чарівний світ лялькового театру ЗДО №2 «Берегиня»

Чарівний світ лялькового театру ЗДО №2 «Берегиня»

2023-06-16

Кукольный театр КТ01 Alatoys — купить в Москве в интернет-магазине Акушерство.ру

Ляльковий театр збагачує дітей враженнями, викликає у них різноманітні емоції, сприяє їх загальному розвитку і естетичному вихованню. Саме театралізовані вистави, які малюки зазвичай бачать у дитячому садку стають яскравими миттєвостями у їхньому житті, приносять їм радість, збагачують новими враженнями, які надовго запам’ятовуються, сприяють творчій активності та організації дружніх стосунків у дитячому колективі.

Педагоги ЗДО №2 «Берегиня» перенесли своїх вихованців у казковий, чарівний світ театралізованого дійства, яке подарувало дітям гарний настрій та веселий сміх. Герої вистави «Поросятко-невмивайко» разом з дошкільнятами закріпили правила особистої гігієни, знання про основи здоров’я та навички здорового способу життя; показали дітям приклади дружби, доброти, правдивості, працелюбності.

Діти весело зустрічали героїв вистави і з цікавістю спостерігали як розвивались події, співпереживали героям, шукали шляхи вирішення складних ситуацій. Щасливі посмішки, очі, що горять, і радісні обличчя малюків після вистави переконливо свідчать, як діти люблять ляльковий театр. Хвилини спілкування зі світом театру суттєво додали вихованцям закладу веселого настрою, позитивних емоцій.

/Files/images/2023_rk/kazka/DSC_0601.jpg/Files/images/2023_rk/kazka/DSC_0602.jpg/Files/images/2023_rk/kazka/DSC_0597.jpg/Files/images/2023_rk/kazka/DSC_0608.jpg/Files/images/2023_rk/kazka/DSC_0598.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 49

Коментарi