• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • І етап Міського турніру з шашок «Цікаві шашки»

І етап Міського турніру з шашок «Цікаві шашки»

2020-02-11

Картинки по запросу картинки шашок

Шашки – найдавніша гра, яка підкорила мільйони людей і сьогодні. Незважаючи на величезну популярність комп’ютерів і смартфонів, вона не втрачає своєї актуальності. Шанувальники цієї гри стверджують, що шашки – це не просто гра, а цілий світ інтелектуального дозвілля.

Гра в шашки - дуже потужний інструмент гармонійного розвитку інтелекту дитини в ігровій формі. Завдяки іграм в шашки діти вчаться бути терплячими, посидючими, наполегливими в досягненні поставленої мети, виробляють у собі працездатність, вміння вирішувати логічні задачі в умовах дефіциту часу, тренують пам'ять, вчаться самодисципліни. Для розвитку розумового потенціалу дитини, шахи так само важливі, як і заняття спортом — для фізичного здоров’я.

Тому педагоги дошкільного навчального закладу (ясел-садка) комбінованого типу №2 «Берегиня» впровадили в роботу з дітьми старшого дошкільного віку гру в шашки, розуміючи всю користь від цих занять.

11 лютого 2020 року в закладі відбувся І етап Міського турніру з шашок «Цікаві шашки». В турнірі брали участь вихованці старших груп № 4 «Барвінок, № 7 «Колосочок», № 10 «Чорнобривчик», № 13 «Любисток».
Змагання проходили в декілька етапів. На шашкових полях розгорнулися справжні баталії: діти довго міркували над кожним ходом.

Дівчата та хлопчики проявили недитячу витримку і гідно продемонстрували свої вміння та навички у грі в шашки. Кожному учаснику довелося зіграти не одну гру з різними суперниками, і за результатами зустрічей судді визначили переможців. У підсумку І етапу Турніру «Цікаві шашки» визначилися переможці: Якимов Костянтин – 3 місце, Власенко Артем – 2 місце, а І місце виборов вихованець старшої логопедичної групи № 7 «Колосочок» Дем’янчук Євген, який і візьме участь у ІІ етапі Міського турніру.

Кожен з учасників отримав медаль за участь у турнірі, а трійка призерів – грамоти.

Розумні, талановиті і сильні духом діти - це запорука майбутнього процвітання нашої країни.

/Files/images/vesel_notki/shahi_2020/Цікаві шашки 2020 (9).jpg/Files/images/vesel_notki/shahi_2020/Цікаві шашки 2020 (15).jpg/Files/images/vesel_notki/shahi_2020/Цікаві шашки 2020 (23).jpg/Files/images/vesel_notki/shahi_2020/Цікаві шашки 2020 (21).jpg/Files/images/vesel_notki/shahi_2020/Цікаві шашки 2020 (40).jpg/Files/images/vesel_notki/shahi_2020/Цікаві шашки 2020 (43).jpg

Кiлькiсть переглядiв: 166

Коментарi